HTML

Egy civil polgár

Friss topikok

Címkék

3. nyílt levél

2015.01.16. 16:51 Fendrich Zoltán

Tisztelt Polgármester úr, tisztelt Képviselők!

 

Köszönöm a megtisztelő válaszokat Barta Jánosnak (LMP), Rozgonyi Zoltánnak (Fidesz) és Várnai Lászlónak (CivilZugló), amit a 2. nyílt levelemre küldtek. Fontos, hogy meglegyen a párbeszéd a képviselők és polgárok között.

Két témában szeretném a Polgármester úr és a Képviselők véleményét, meglátásait kérni.

 

1. A 2014.12.17-i képviselői ülésen felmerült a kérdés, hogy az önkormányzat milyen anyagi helyzetben van. Néha felbukkan egy-egy számlakivonat az önkormányzat folyószámlájáról. Úgy gondolom, ez mindig egy pillanatnyi adat. Célszerű lenne havonta közzétenni a zuglo.hu önkormányzati honlapon, hogy aktuálisan mekkora összeggel rendelkezik az önkormányzat, kiegészítve azzal, hogy még milyen bevételek és kiadások várhatóak a következő 1 hónapban, illetve az adott évben, így kapva teljes képet. Önök hogy látják ezt, milyen megoldásokat látnak célszerűnek?

 

2. Nagyon sok polgárt foglalkoztat a Városliget sorsa. Kihirdették a Városliget átalakítására kiírt pályázat nyertesét a látványtervekkel együtt. Önöknek mi a véleményük a nyertes pályázattal kapcsolatban? Az önkormányzatnak milyen hatásköre és felelőssége van a Városligettel kapcsolatban?

Amennyiben megtisztelnek válaszukkal, azt kérem legkésőbb 2015.01.30-ig legyenek szívesek elküldeni elektronikus válaszlevélben. A levelet és a válaszokat a blogomon (http://fendrichzoltan.blog.hu/) megjelentetem.

Köszönettel: Fendrich Zoltán

Budapest, 2015.01.16.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fendrichzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr687079751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KP-papa 2015.01.30. 21:52:12

Lehet összesíteni, kitenni. :-)
süti beállítások módosítása