HTML

Egy civil polgár

Friss topikok

Címkék

Új út létrehozása

2014.04.11. 16:47 Fendrich Zoltán

A választásokon kiderült, hogy egy felülről irányított politika nem visz sikerre. A jelenlegi politikai szervezetek látszatra, és talán a valóságban is csak a saját érdeküket nézik, és próbálnak a parlamentben bent maradni. Sokszor a saját identitásukat is feladva ezzel. Én a megoldást egy alulról szerveződő csoporttól várnám. Magunknak kell tenni, hogy élhető legyen az ország, Egymásért kell tennünk! Beszélgetnünk, és segíteni kell egymáson a hétköznapokban. Várom azokat, akik szintén így látják, és várom az új ötleteket!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fendrichzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr956017844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KP-papa 2015.01.07. 08:22:26

Az Új út létrehozása mintha megindult volna. Már nem is csak a vágyak szintjén áll a dolog, de kiforrott szerveződésről még nem lehet beszélni. Ez természetes. Zugló nagyon alkalmas lehet egy inkubátor szerepre, mert az önkormányzati választási eredmények nem teremtettek hegemóniára alkalmas feltételeket. Beszéljünk róla!
süti beállítások módosítása